Speciális gépelemek

Termék jellemzők

A speciális gépelemek búvónyílásaink biztonságos üzemelését szolgálják. Ilyen alkatrészek pl: Biztonsági szemes csavarok, Nyomás kieresztő rendszerek stb.

Kínálatunk

Biztonsági szemescsavarok / Safety Eye-Bolt :

Ez a biztonsági megoldás segít megállapítani, hogy a búvónyílás csavarzata zárt és lehúzott állapotban van e. A csavarzatba beépített közelítéskapcsoló jelzi, hogy a marokanyával milyen mértékben húzattuk le a fedelet. Ehhez a szerkezethet a Stahl Model 8065 –öt alkalmazzuk standard esetben. Lásd letölthető adatlap.

Biztonsági szemescsavarok / Safety Release System:

Ez a szemescsavar megoldás lehetővé teszi, hogy a tartályban levő esetleges túlnyomás még a fedél felnyitása előtt távozzon a rendszerből. Felcsapódás elleni védelmet biztosít. Lásd letölthető adatlap.

Segéd csavarzat nyitáshoz / Pressure Release System:

Különösen magas viszkozitású, ragadós termékek esetén fordulhat elő, hogy a fedél nyitása rendkívül nehéz. Ilyen esetre ajánljuk a zsanérral átellenben felszerelt nyitás résegítő csavarzatot, melynek elfordításával a fedél nyitása könnyen elindítható. A csavarzat inox marokanyával készül.

Fedél megvezető fülek oldalbeépítéshez / Support Wedge for Side Installation

  •  a könnyű fedél pozícionáláshoz. Lásd letölthető adatlap.

Részletesebb információt a termék letölthető adatlapján talál, továbbá – kérésre – a termék 3D rajzát is rendelkezésre bocsátjuk.

Letöltések